online marketing

A Weboldal önmagában is egy marketingeszköz, amely felépítése, tartalma és megjelenése is fontos szerepet játszik a keresőoptimalizálásban. Már a honlap tervezésekor ügyelek rá, hogy az oldal látható és láthatatlan részei is keresőbarát módon épüljenek fel: keresőbarát tartalom, látványos grafikák és képek, beszédes címek, kulcsszavazás, leírások, keresőbarát URL-ek. Mindez alapul szolgál arra, hogy a további marketing a jövőben hatékony legyen.

A marketing célja, hogy Weboldalunkra látogatókat szerezzünk saját célcsoportunkból.

Első és legfontosabb a SEO vagyis keresőoptimalizálás, ami lényegében Honlapunk felépítését és tartalmát foglalja magába. Oldalunk tartalmi részeinek egyedisége és a beszédes címek nem csak a látogatók, de keresők számára is fontos szempontok. A látogató nézőpontjából pedig a beszédes fotók és grafikák, valamint a frappáns és figyelemfelkeltő szövegek kapnak fontos szerepet. Amennyiben a Weboldal stabil alapokra épül fel, már sokkal könnyebb dolgunk van a további marketingeszközök használatában. 

Az Online hirdetéseknek számos fajtájával találkozhatunk, így kedvünkre választhatunk, hogy Adwords hirdetési kampányt indítunk, esetleg banner hirdetéseket helyezünk ki releváns Weboldalakon, de indíthatunk Facebook hirdetést és természetesen maradhatunk a hagyományos off-line módszereknél is, hiszen a szórólapozás, plakátok, helyi hirdetőkben történő megjelenés is hatékony tud lenni. A linképítés mára elveszítette fontosságát, amíg korábban Weboldalunk helyezésében szempont volt, hogy minél több link mutasson rá, ma már sokkal fontosabb a kevesebb, de értékes linkek beszerzése. E-mail kampány és hírlevél opció segítségével a már meglévő ügyfeleinket vagy tevékenységünk után érdeklődő (tehát feliratkozó) látogatókat tudjuk tájékoztatni az újdonságokról, esetleges kedvezményekről, akciókról. Ami viszont jelenleg a legerősebb marketingeszköz az nem más, mint a közösségi média. Egyfajta csatorna, ahol kommunikálhatunk követőinkkel, tájékoztatni tudjuk őket az újításokról, friss hírekkel szolgálhatunk, betekintést nyújthatunk munkánkba vagy akár cselekvésre bírhatjuk őket. 

Marketing szolgáltatások:

  • Általam készített Weboldal keresőoptimalizált felépítése, vagy már meglévő Weboldal keresőoptimalizálttá tétele.
  • Linképítés, linkbázis regisztrációk, ár/termék összehasonlító és gyűjtő oldalakba történő regisztráció/feltöltés.
  • Közösségi oldalak létrehozása és üzemeltetése, adminisztrálás, kampányok, hirdetések lebonyolítása.
  • Web-szövegírás (bemutatkozók, ismertetők), hirdetési és kampányszövegek... 
  • Szakszövegek Weboldal és Webáruház részére: ASZF, Adatvédelmi nyilatkozat... 
  • Folyamatos Weboldal analízis - statisztikák készítése, látogatottság mérés.

 Kapcsolódó szolgáltatások: Weboldal készítés | Arculattervezés > Fotó és képszerkesztés > Könyvelés | Teljes körű irodai szolgáltatás

 

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van vagy ajánlatot szeretnél kérni, keress bizalommal!

Kérem adja meg a nevét
Kérem adja meg a telefonszámát
Kérem töltse ki az e-mail cím mezőt Az e-mail cím nem megfelelő
Kérem töltse ki az üzenet tartalma mezőt

Hírlevél feliratkozás

Szeretnéd, ha Weboldalad naprakész és modern maradna?!

Tippeket, ötleteket, hasznos információkat akarsz, hogyan tehetnéd Honlapod még profibbá? ⤵

Használati feltételek